Geräte und Zubehör
Tuna dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
520 g
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to taste
-
halved walnuts30 g
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mayonnaise60 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
canned tuna drained180 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 520 g
Natrium
1871.6 mg
Eiweiß
54.5 g
Brennwert
6859.9 kJ /
1639.6 kcal
Fett
154.1 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
56.9 g
Kohlenhydrate
15.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Yoghurt dressing
10 Min
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Liver cake
1 Std. 50 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Polenta
25 Min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Tuna dip
15 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min