Geräte und Zubehör
Thai red chicken curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
cornflour2 tbsp
-
fresh kaffir lime leaves3
-
skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to taste20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1158.9 mg
Eiweiß
34.9 g
Brennwert
2015.3 kJ /
479.8 kcal
Fett
30.1 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Prawn and chicken laksa
40 Min
Easy satay chicken
40 Min
Butter chicken
55 Min
Chilli con carne
45 Min
Thai red curry paste
15 Min
Chicken korma
45 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Thai red pork curry
35 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min