Geräte und Zubehör
Thai red chicken curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
cornflour2 tbsp
-
fresh kaffir lime leaves3
-
skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to taste20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1158.9 mg
Eiweiß
34.9 g
Brennwert
2015.3 kJ /
479.8 kcal
Fett
30.1 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lamb korma
4 Std.
Easy satay chicken
40 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Butter chicken
55 Min
Chilli con carne
45 Min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Thai red curry paste
15 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 Std.
Quick massaman beef curry
40 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min