Geräte und Zubehör
Vegetable liquid stock (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
1555 g
Zutaten
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1555 g
Natrium
5592.4 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
1584 kJ /
378.6 kcal
Fett
2.5 g
Ballaststoffe
21.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
77.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Keine Bewertungen
Floating islands on white chocolate custard
1 Std. 5 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Hearty seafood chowder
1 Std.
Basic bread rolls
45 Min