Geräte und Zubehör
Cornbread with jalapeño honey butter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
12 portions
Zutaten
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
463.7 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
28.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min
Lime glaze
40 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Refried beans
10 Min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 Min
Butterscotch sauce
10 Min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Salted caramels
4 Std. 40 Min