Geräte und Zubehör
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)300 g
-
water1000 g
-
cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)1000 g
-
medium eggs as desired4 - 6
-
plain flour80 g
-
unsalted butter diced80 g
-
milk800 g
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
white pepper, ground plus extra to taste2 pinch
-
ground nutmeg (optional) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
563 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
2199 kJ /
526 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min