Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
TM6 TM5

Salted Caramel Pecan Parsnip Cake

4.0 ( 23 Bewertungen )

Zutaten

Cake

  • 80 g pecan nut halves plus extra for decorating
  • 190 g soft dark brown sugar
  • 100 g dairy-free spread
  • 150 g tinned coconut milk
  • ½ tsp fine sea salt
  • 250 g parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 red apple (approx 100 g), cored, quartered
  • 250 g self-raising flour
  • 120 g vegetable oil plus extra for greasing
  • 2 Tbsp ground linseeds mixed with 5 Tbsp water
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground nutmeg

Cashew Cream Frosting

  • 240 g cashew nuts
  • 10 g sugar
  • 50 g coconut oil
  • 100 g tinned coconut milk
  • ½ tsp natural vanilla extract

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
644 kcal / 2680 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
45 g
Kohlenhydrate
47 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte