Geräte und Zubehör
Kruiden en Cashew dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 8 Std. 10 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
rauwe cashewnoten ongezouten200 g
-
verse gemengde kruiden (bv. peterselie, basilicum, koriander)15 g
-
voedingsgist vlokken2 volle el
-
water koud110 g
-
citroensap15 g
-
olie met neutrale smaak (bv. zonnebloemolie, gemalen notenolie)40 g
-
teentje knoflook1
-
zout volgens smaak½ - ¾ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse bieslook versnipperd (2 mm), volgens smaak1 - 2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Eiweiß
48 g
Brennwert
6711 kJ /
1604 kcal
Fett
135 g
Ballaststoffe
8 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Groentensaus voor pasta
40 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Penne met tonijn
35 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Rode bietensalade
10 Min
Hummus van rode biet
10 Min