Geräte und Zubehör
Traditional Austrian Beef Goulash
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
4 portions
Zutaten
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (optional)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
32 g
Brennwert
1483 kJ /
354 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook Mode
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Garlic Turkey Stew
45min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Browned Pork Rice
1h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Smoky Pork and Beans
3h
White Bread
3h