Geräte und Zubehör
Pulled Tandoori Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
928 kJ /
222 kcal
Fett
9.4 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Mexican Turkey Chilli
40 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Chicken Korma
40 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 Min
Butter Chicken
50 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min