Geräte und Zubehör
Chicken Pad Thai
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
rice noodles dried200 g
-
water boiling
-
groundnut oil for soaking and frying3 Tbsp
-
dry-roasted peanuts, unsalted40 g
-
palm sugar1 Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
tamarind paste2 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp150 g
-
chilli powder½ tsp
-
carrots cut in pieces80 g
-
60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)shallots halved60 g
-
garlic cloves2
-
chicken breasts cut in strips (1 cm)200 g
-
firm tofu diced (1 cm)200 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
medium eggs beaten2
-
limes cut in wedges, for garnishing2
-
dried chilli flakes for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.4 g
Brennwert
1968 kJ /
470 kcal
Fett
26.4 g
Kohlenhydrate
27.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thai Kitchen
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Korma
40 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 Min
Seafood Laksa
25 Min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Cashew Chicken
45 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min