Geräte und Zubehör
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Fishcakes
-
brown bread torn in pieces200 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
water1000 g
-
fresh salmon fillets boneless (approx. 120 g each, see tip)4
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
coriander seeds1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini and Lemon Dressing
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaves5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
tahini50 g
-
water50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Serving
-
water500 g
-
mixed vegetables seasonal (see tip)500 - 600 g
-
vegetable oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
690 mg
Eiweiß
38 g
Brennwert
2984 kJ /
713 kcal
Fett
33 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Post-partum
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
1 Std. 10 Min
Baby-friendly Lamb Koftas with Rainbow Couscous
1 Std. 15 Min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
1 Std. 45 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1 Std. 25 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.