
Geräte und Zubehör
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Fishcakes
-
brown bread torn in pieces200 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
water1000 g
-
fresh salmon fillets boneless (approx. 120 g each, see tip)4
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
coriander seeds1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tahini and Lemon Dressing
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaves5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
tahini50 g
-
water50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Serving
-
water500 g
-
mixed vegetables seasonal (see tip)500 - 600 g
-
vegetable oil for frying
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
713 kcal /
2984 kJ
Eiweiß
38 g
Fett
33 g
Kohlenhydrate
61 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
690 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Post-partum
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland