Geräte und Zubehör
Choron Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
14 oz
Zutaten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
130.8 mg
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
481.6 kJ /
115.1 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
1.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thickening with TM6
17 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaise Sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Summer Squash Flatbread
50 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Floating Islands
40 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min