
Geräte und Zubehör
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
12 portions
Zutaten
Mantou Buns
-
brown sugar40 g
-
water240 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
vegetable oil plus extra to grease10 g
-
salt1 tsp
-
white flour plus extra to dust500 g
Butternut Squash Soup
-
brown onion30 g
-
water (see Tip)700 g
-
unsalted butter cubed (2.5 cm)30 g
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (5 cm)400 g
-
floury potatoes peeled, cubed (2.5 cm)100 g
-
cashew nuts, raw60 g
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
-
fresh mixed herbs to garnish
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
242 kcal /
1014 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
43 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
200 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Cooking Experience
17 Rezepte
Kanada
Kanada

Cooking Experience
17 Rezepte
Kanada
Kanada