Geräte und Zubehör
Buffalo Ranch Chicken Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 5 Min
5 portions
Zutaten
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
fresh dill fronds3 sprigs
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder¼ tsp
-
ground paprika¼ tsp
-
salt divided¾ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
sour cream low fat6 oz
-
mayonnaise low fat4 oz
-
buttermilk4 oz
-
hot sauce e.g. Buffalo Wings Sauce3 - 4 oz
-
chicken tenders24 oz
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
black beans (approx. 15 oz)1 can
-
sweet corn kernels (approx. 15 oz)1 can
-
roasted red peppers, preserved drained, julienned16 oz
-
mixed salad greens5 oz
-
tortilla chips to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1420 mg
Eiweiß
46 g
Brennwert
2046 kJ /
489 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meal Prep
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Carnitas
50min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Chicken Enchiladas
40min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Tex-Mex BBQ Brisket
5h 30min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Chicken Fajita Soup
50min