Geräte und Zubehör
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 6 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Blue matcha ice cream
-
blue matcha powder (see Tips)1 tbsp
-
hot water3 tbsp
-
egg yolks3
-
sugar80 g
-
pouring (whipping) cream250 g
Sweetened coconut cream
-
coconut cream250 g
-
potato starch1 tsp
-
caster sugar1 tbsp
Black sticky rice with taro
-
black glutinous rice (see Tips)250 g
-
cold water plus extra for soaking900 g
-
boiling water1500 g
-
salt2 tsp
-
taro peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)200 g
-
coconut cream250 g
-
caster sugar145 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tbsp
-
coconut flakes toasted, for garnishing40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1160.2 mg
Eiweiß
12.5 g
Brennwert
4713.6 kJ /
1122.3 kcal
Fett
65 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
44.8 g
Kohlenhydrate
124.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Five spice powder
10 Min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 Std. 55 Min
Vegan Parmesan Crackers
30 Min
Umami paste
5 Min
Red Pepper and Apple Spread
35 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Nam Jim
10 Min
Dessert dukkah
1 Std.
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Lavender honey ice cream
12 Std. 25 Min