Geräte und Zubehör
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
Zubereitung 20 Min
Gesamt 9 Std.
4 portions
Zutaten
Lamb Curry
-
olive oil20 g
-
garlic cloves halved, to taste2 - 3
-
brown onions cut in wedges200 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces½
-
cumin seeds2 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
tomato purée40 g
-
flaked almonds, toasted60 g
-
lamb meat for stewing, boneless diced (4 cm)650 g
-
fine sea salt1 tsp
-
coconut milk400 g
Cucumber Couscous
-
couscous350 g
-
water350 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cucumber diced (1 cm)150 g
-
flaked almonds, toasted60 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh mint leaves plus extra roughly chopped for garnishing5 g
-
olive oil30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
876 mg
Eiweiß
49 g
Brennwert
4342 kJ /
1037 kcal
Fett
60 g
Ballaststoffe
11.2 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook with Blade Cover
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Lamb Korma
4 Std.
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Butter Chicken
50 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Chicken Saag
50 Min