Geräte und Zubehör
Tuna Fishcakes
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 pieces
Zutaten
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
12 g
Brennwert
800 kJ /
191 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Salmon Fishcakes
1 Std. 50 Min
Creamed Cod
45 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min