Kompatible Versionen
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1504 kJ / 359 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoffe
- 5.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Beef and Beer Pie
1u. 40min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Beef brisket chilli con carne
7h
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 Std. 40 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Sticky Chilli Beef
55 min