Geräte und Zubehör
Cauliflower with Pea Purée
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt divided, to taste2 ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1167 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
736 kJ /
176 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sensational Side Dishes
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 Std. 55 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Lemon Feta Dressing
5 Min
Caprese Egg White Omelet
20 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Lemony Green Beans
20 Min