Geräte und Zubehör
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
1 package baby carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
743 mg
Eiweiß
31 g
Brennwert
2761 kJ /
660 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Steam
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.