Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ łyżeczki żelatyny w proszku (2 g)
- 15 g wody
- 200 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, w tym 50 g w temp. pokojowej i 200 g dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
50
g soku malinowego, naturalnego
oder 50 g syropu malinowego, naturalnego - 25 g wody różanej
- płatki róży, w cukrze, do dekoracji (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 2292.3 kJ / 547.5 kcal
- Eiweiß
- 5.8 g
- Kohlenhydrate
- 38 g
- Fett
- 41.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 25.5 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 72.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Biszkopt
1j 50 menit
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Ciasteczka w zwierzęce wzory
1h 30min
Torcik w kształcie serca
1h 30min
Krem z pistacjami
20 Min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 Min
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5j 30 menit
Korzenny crème brulée
3 Std. 30 Min
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10 Min
Ciasto kruche słodkie
2 Std.
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Lukier
2 Std.