Geräte und Zubehör
Asperges en prosciutto cannoli
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
610 kJ /
146 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
8.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Mai tai
10 Min
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Aardbeienmojito
10 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min