Geräte und Zubehör
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 8 porties
Eiweiß
263 g
Brennwert
14238 kJ /
3403 kcal
Fett
255 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Zalmtartaar
10 Min
Profiteroles
2 Std.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Koffiedessert
15 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min