Kompatible Versionen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
oder 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 8 porties
- Brennwert
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiweiß
- 263 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 255 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Aardbeienmojito
10min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Rijstsalade
1h
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min