
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 jajka ugotowane na twardo pokrojone w ćwiartki
- 150 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
- 20 - 30 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
- 10 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
- 10 g musztardy francuskiej
- 1 żółtko
-
60 - 80
g oliwy z oliwek
oder 60 - 80 g majonezu -
15
g białego octu winnego
oder 15 g octu jabłkowego - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 245.7 kcal / 1028.7 kJ
- Eiweiß
- 4.5 g
- Fett
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 4.3 g
- Ballaststoffe
- 0.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos tatarski
5 Min
Papryka po włosku
40 Min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 Min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 Min
Sos jajeczny do chlebków naan
25 Min
Hekele
2 Std. 40 Min
Kawior z pieczarek
30 Min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 Min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pasta z wędliny
10 Min