Geräte und Zubehör
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
Almond-Orange Vinaigrette
-
orange juice4 oz
-
almond butter natural (no salt, no sugar)1 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
salt to taste½ tsp
Cabbage Salad
-
red cabbage cored, thinly sliced14 oz
-
rainbow carrots peeled, in pieces (1 in.)6 oz
-
fresh cilantro leaves only½ bunch
-
red beets peeled, quartered (approx. 1 md. beet)6 oz
-
slivered almonds to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4 g
Brennwert
431 kJ /
103 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Start Detox
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Beet Salad
15 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Turmeric Gingerade
10 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min