Geräte und Zubehör
Vegetable Crackers
Zubereitung 45 Min
Gesamt 16 Std.
180 pieces
Zutaten
-
sun-dried tomatoes (approx. 8 sun-dried tomatoes)1 oz
-
water12 oz
-
flaxseed divided16 oz
-
red onion quartered (approx. 1 large onion)7 ½ oz
-
white onion quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
red bell pepper quartered (approx. 1 medium pepper)5 oz
-
green bell pepper quartered (approx. 1 medium pepper)5 oz
-
raw beets peeled and quartered (approx. 1 small beet)3 ½ oz
-
tomatoes quartered (approx. 5 medium tomatoes)16 oz
-
dried parsley2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
dried basil2 tsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
fine sea salt to taste2 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 pieces
Natrium
83.4 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
199 kJ /
47.6 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
3.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Egg-Free Mayonnaise
10 Min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Sopapilla
1 Std. 10 Min
Roasted Red Pepper Aioli
20 Min
Seriously Seedy Crackers
30 Min
Mai Tai
10 Min
Ancient Grain Bread
2 Std. 30 Min
Cheesy Cauliflower Tots
35 Min
Beet Hummus
20 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min