Lentil, Cauliflower and Kale Salad

Lentil, Cauliflower and Kale Salad

4.7 28 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions

Zutaten

  • cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)
    10 oz
  • olive oil
    2 tbsp
  • lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
    5 oz
  • garlic cloves
    3
  • Roma tomatoes halved
    16 oz
  • balsamic vinegar plus extra to garnish
    1 tbsp
  • olive oil plus extra to garnish
    1 oz
  • fresh basil leaves
    ½ oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • water
    24 oz
  • black lentils
    4 oz
  • feta cheese drained and crumbled
    3 oz
  • freshly ground black pepper to taste

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 551.3 mg
Eiweiß 9.4 g
Brennwert 952.4 kJ / 227.6 kcal
Fett 12.9 g
Ballaststoffe 4.8 g
gesättigte Fettsäuren 3.5 g
Kohlenhydrate 21 g

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