Geräte und Zubehör
Pizza log
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
lukewarm water110 g
-
sugar½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting200 g
-
salt½ tsp
Tomato and mozzarella filling
-
garlic clove1
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
mozzarella cut into pieces (3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
901.5 mg
Eiweiß
17.9 g
Brennwert
1812 kJ /
431.4 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
38.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15min
Triple treat ice cream cake
16h 45min
DIY fruit dippers
35min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Florentine potato cakes
40min
Chicken skewers and rice
40min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Pizza pockets
1h 50min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min