Geräte und Zubehör
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
non-stick cooking spray
-
shallots halved2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided1 oz
-
vegetable stock7 oz
-
white wine1 oz
-
fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini8 oz
-
yellow squash8 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice½ oz
-
capers drained2 tbsp
-
fresh dill to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
36 g
Brennwert
1443 kJ /
345 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pink with Purpose
10 Rezepte
USA
USA
Prep & Peel Pizzazz
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cod with Citrus Butter
50 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min