Geräte und Zubehör
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
30 pieces
Zutaten
Crab Cakes
-
yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces2 ½ oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
thyme leaves only10 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained12 oz
-
bread crumbs3 oz
-
sour cream1 oz
-
large egg1
Cilantro Sauce
-
cilantro leaves½ oz
-
mint leaves½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
avocado2 ½ oz
-
coconut cream2 ½ oz
-
lime juice1 tbsp
-
ground cumin¼ tsp
-
sugar (optional)¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
vegetable oil to fry3 - 4 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pieces
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
246 kJ /
59 kcal
Fett
3.4 g
Kohlenhydrate
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spanish Tapas
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 Min
Cioppino
55 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Cloud Eggs
20 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min