Geräte und Zubehör
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
30 pieces
Zutaten
Crab Cakes
-
yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces2 ½ oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
thyme leaves only10 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained12 oz
-
bread crumbs3 oz
-
sour cream1 oz
-
large egg1
Cilantro Sauce
-
cilantro leaves½ oz
-
mint leaves½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
avocado2 ½ oz
-
coconut cream2 ½ oz
-
lime juice1 tbsp
-
ground cumin¼ tsp
-
sugar (optional)¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
vegetable oil to fry3 - 4 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pieces
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
246 kJ /
59 kcal
Fett
3.4 g
Kohlenhydrate
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spanish Tapas
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Choron Sauce
20 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Grilled Pineapple Salsa
20 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Pulled Pork
4 Std. 5 Min
Fish Tacos
45 Min
Caesar Salad
30 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Tuna Tartare
40 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min