Veal Pilaf
TM6 TM5

Veal Pilaf

4.6 ( 33 Bewertungen )

Zutaten

  • 60 g Emmental cheese cut in pieces (2 cm)
  • ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 2 garlic cloves
  • 70 g red pepper cut in pieces
  • 120 g onions quartered
  • 20 g clarified butter
    oder unsalted butter diced
  • 1 Tbsp tomato purée
  • 1 ½ Tbsp sweet paprika
  • ¼ - ½ tsp hot paprika to taste
  • 600 g veal meat sinew free, boneless, diced (3 cm)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ - 1 tsp ground black pepper to taste
  • 250 g water
  • 150 g long grain rice
  • 2 Tbsp sour cream for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
527 kcal / 2204 kJ
Eiweiß
41 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
54 g
Ballaststoffe
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte