Geräte und Zubehör
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
12 pieces
Zutaten
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
smoked bacon sliced (2 cm)240 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced80 g
-
gluten-free self-raising flour250 g
-
water125 g
-
medium eggs4
-
xanthan gum1 tsp
-
garlic powder (optional)¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
258.7 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1091.6 kJ /
260.9 kcal
Fett
17.2 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiced Apple Pie (TM5)
Keine Bewertungen
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-free Mince Pies
1 Std. 30 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 Std.
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min