Geräte und Zubehör
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.5 g
Brennwert
1315 kJ /
314 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min