Geräte und Zubehör
Shrimp Creole with Carolina Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Carolina Gold Rice
-
water36 oz
-
10 oz long-grain riceCarolina Gold rice10 oz
Shrimp Creole
-
plum tomatoes halved16 oz
-
yellow onion quartered8 oz
-
red bell pepper quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Tabasco sauce1 tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
fish stock12 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
33 g
Brennwert
2891 kJ /
691 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
CharlestonSavor the South
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tortilla Soup
25 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Chicken Fajita Soup
50 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min