Geräte und Zubehör
Vegan butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 8 Std. 5 Min
400 g
Zutaten
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
953.1 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
7098 kJ /
1696.5 kcal
Fett
182.8 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
99.9 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Hemp milk
5 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min