Chicken Enchiladas

Chicken Enchiladas

4.5 90 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • panela cheese cut into pieces
    7 oz
  • green tomatillos halved
    23 oz
  • white onion
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • canned chipotle chilies in adobo sauce
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • chicken breast fillets, boneless, skinless cut lengthwise
    16 oz
    16 oz chicken tenderloins
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • oil to fry
  • corn tortillas
    12
  • sour cream to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 542 kcal / 2267.7 kJ
Eiweiß 31.6 g
Fett 6.7 g
Kohlenhydrate 92.2 g
Ballaststoffe 8 g
gesättigte Fettsäuren 1.2 g
Natrium 764.2 mg

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