Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Brennwert
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Eiweiß
- 5.8 g
- Kohlenhydrate
- 7.3 g
- Fett
- 4.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.3 g
- Ballaststoffe
- 1 g
- Natrium
- 227.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Parmesan gelato
4h 30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Oysters with lime granita
5min