Geräte und Zubehör
Asian beef salad with peanut dressing
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Miso marinade
-
peanut oil20 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
miso paste1 tsp
-
fish sauce20 g
-
sirloin steaks (approx. 400-500 g total - see Tips)2
Peanut dressing
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
peanut butter50 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine vinegar50 g
-
caster sugar20 g
Salad
-
boiling water500 g
-
frozen edamame beans (see Tips)200 g
-
carrots cut into matchsticks2
-
red capsicum cut into thin strips (5 mm)1
-
cucumber cut into ribbons1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
983.9 mg
Eiweiß
39.3 g
Brennwert
1802.5 kJ /
429.2 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Coconut poached chicken salad
45 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Thai chicken wraps
40 Min
Satay noodle salad
35 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Pork san choy bau
25 Min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 Std.