Geräte und Zubehör
Veal involtini
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
veal scallopini (see Tips)8 pieces
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)100 g
-
pancetta8 slices
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
sun-dried tomato pesto (see Tips)50 g
-
tomato passata500 g
-
asparagus trimmed2 bunches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
295.7 mg
Eiweiß
112.9 g
Brennwert
3187.5 kJ /
758.9 kcal
Fett
29.2 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
8.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Beef stroganoff
35 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Meat stock paste
45 Min
Veal pizzaiola
40 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.