Kompatible Versionen
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
oder 4 white fish fillet, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (optional)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
oder 100 g onions, cut in halves - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
oder 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
oder 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiweiß
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 44 g
- Ballaststoffe
- 10.7 g
Alternative Rezepte
Fruit ice cream
5 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
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Risotto with Parmesan cheese
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Stuffed vegetables
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Umami Soup
1 Std. 20 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
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Tagliatelle with porcini mushrooms
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Versatile smooth soup
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Quinoa salad with crunchy vegetables
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