Geräte und Zubehör
Rustic Potatoes with Chorizo
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
5 oz Monterey Jack cheese, cubed (½ in.), dividedPepper Jack cheese cubed (½ in.), divided5 oz
-
white onion quartered3 oz
-
fresh jalapeño chili (approx. 3 chilies) halved, de-seeded optional, plus extra to garnish1 - 2 oz
-
chorizo cut into pieces (¼ in.)12 oz
-
red potatoes cut into pieces (½ in.)32 - 33 oz
-
water15 oz
-
unsalted butter cubed (½ in.)2 oz
-
whole milk1 oz
-
green onions cut on the bias (¼ in.), divided2 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
16 g
Brennwert
1615 kJ /
386 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Marsala
40min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Easy Amaretto Fudge
2h 20min
Butter Chicken
4h 5min
Greek Style Pork Stew
50min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Tetrazzini
40min