Geräte und Zubehör
Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
2935.9 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
131.9 kJ /
31.5 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Rolled Shoulder of Lamb
2 Std. 30 Min
Blueberry Yoghurt
13 Std.
Chicken stock paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Meat Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Boiled Eggs
20 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Strawberry Jam
55 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min