Geräte und Zubehör
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
50 pieces
Zutaten
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
251 kJ /
60 kcal
Fett
2.7 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Neapolitan Ice Cream Cake
11 Std. 50 Min
Fatayer with cheese and mint
2 Std. 15 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Za'atar mix substitute
5 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 Min
Spinach Fatayers
2 Std.