Geräte und Zubehör
Fish tagine with tahini
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
64 g
Brennwert
4000 kJ /
956 kcal
Fett
71.6 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Berry halva semifreddo
4h 10min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Tahini dip (tarator)
5min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Chicken with rice
1h