Geräte und Zubehör
Kalkoenburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
28 g
Brennwert
623 kJ /
149 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Engelse brunch
Brak ocen
Tequila 'Refresher'
5 min
Citroenkoekjes
Brak ocen
Havermoutrepen met kaas
45 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Tomatensaus
40 min