Geräte und Zubehör
Chicken breasts pizzaiola
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned or fresh600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade1 heaped tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano1 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
41 g
Brennwert
1386 kJ /
331 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
1.6 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Potato cakes
45 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min