Geräte und Zubehör
Pudding met aardbei en peer
Zubereitung 30 Min
Gesamt 24 Std.
12 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)20 g
-
water75 g
-
citroensap (ong. 2 citroenen)75 - 80 g
-
peren gepeld, in stukken1000 g
-
suiker6 el
-
aardbeien in schijfjes750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
212 kJ /
51 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Ninguna valoración
Custard
15min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Profiteroles
2h
Bessenmousse
4h 50min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Chocoladesaus
Ninguna valoración
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Chocoladecustard
1h 20min
Bessenschuim
10min