Geräte und Zubehör
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
eieren6
-
water800 g
-
zout½ tl
-
instant dashipoeder (zie variatie)½ tl
-
sojasaus2 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
varkensgehakt (optional)100 g
-
verse shiitake in schijfjes, of om het even welke kleine paddenstoel in schijfjes30 g
-
6 surimisticksmiddelgrote rauwe garnalen, gepeld6
-
bevroren doperwten (25 g)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
576 kJ /
138 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Perzik Bellini
5 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Choronsaus
20 Min
Pisco sour
10 Min
Steak au Poivre
20 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min