Geräte und Zubehör
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
6 porties
Zutaten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optional)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
159 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1615 kJ /
386 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegratineerde coquilles
25 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Rudolphs Mocktail
30 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min