Dim Sum 'Shao Mai'
TM6 TM5

Dim Sum 'Shao Mai'

4.6 ( 23 Bewertungen )

Zutaten

  • 10 g carrot

Shao Mai Dough

  • 50 g water
  • 180 g plain flour
  • 1 egg

Filling

  • 300 g pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)
  • 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
  • 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm) (optional)
  • 270 g raw prawns, peeled fresh or frozen
  • 1 Tbsp sugar
  • 2 Tbsp light sesame oil
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp cornflour
  • vegetable oil for greasing
  • plain flour for dusting
  • 500 g water

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
57 kcal / 240 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
3 g
Kohlenhydrate
4 g
Ballaststoffe
0.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte